Besteloplossing laat je klanten ook online naar de bakker gaan

Maak kennis met jouw
ideale besteloplossing

Bied je volledig assortiment online aan zodat klanten makkelijk en snel kunnen bestellen. Zo weet jij perfect wat er besteld werd en wanneer je klant langskomt om zijn bestelling op te halen. Besteloplossing biedt een complete all-in-one formule waardoor jij je helemaal kunt toeleggen op je specialiteit.

Eenvoudig gebruik
voor alle klanten

Via jouw persoonlijke webshop, tablet of mobiele app geeft de klant snel en eenvoudig zijn of haar bestelling door.

Persoonlijke
begeleiding van A tot Z

Wij regelen alles voor je en blijven ook daarna dagelijks bereikbaar. Zo kun jij je volledig focussen op wat voor jou belangrijk is.

Flexibel en
overzichtelijk

Raadpleeg op om het even welk tijdstip een compleet en actueel overzicht van al je bestellingen, via tal van mogelijke rapporten.

Permanente
service en support

Onze aanpak resulteert in een klantenservice waarbij wij je helpen en adviseren, zowel voor, tijdens als na ons traject samen.

Een complete oplossing met uitgebreide functionaliteiten om je zaak te runnen zoals jij het wil.

Met een webshop en de mobiele app ben je extra goed bereikbaar voor je klanten en heb jij een klare kijk op al je bestellingen.

Online bestellen via je persoonlijke webshop.

Wij maken een webshop met de look & feel van je zaak waarbij we onze online besteloplossing naadloos integreren. Zo komen klanten meteen op je persoonlijke website terecht, krijgen ze een overzicht van je producten te zien en kunnen ze eenvoudig bestellen.

Registreer bestellingen via een tablet in de winkel.

Je bestellingen noteren in een agenda en dan niet meer wijs geraken uit al het gekrabbel? Met besteloplossing.be behoort dit volledig tot het verleden. Via een tablet registreer je alle bestellingen, van een eenvoudige pistolet tot gepersonaliseerde biscuit.

Nog dichter bij je klanten via een mobiele app

Maak het je klanten nóg makkelijker om bij jou te bestellen, via je eigen smartphone app, te downloaden in de App Store of Google Play Store. Notificaties brengen je klanten meteen op de hoogte van nieuwe producten of een belangrijke mededeling.

Besteloplossing in een notendop

 • Jouw assortiment online beschikbaar via je eigen webshop.
 • Een eenvoudige en snelle manier om alle bestellingen te registreren.
 • Een extra bestelmogelijkheid met je eigen mobiele app.
 • Een totaalpakket met uitgebreide functionaliteiten en talrijke integraties.
 • Een all-in-one pakket dat past bij je ambities.
Digitale aanwezigheid

Jouw assortiment online beschikbaar via je eigen webshop

Lanceer je eigen gepersonaliseerde webshop en presenteer je uitgebreid assortiment online. Jouw klant krijgt meteen alle info die hij of zij wil en kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen.

 • Groter bereik van klanten
 • Nog makkelijker winkelen
 • Eenvoudig en volledig beheer
Digitaal registreren

Automatiseer je bestellingen eenvoudig via de tablet

Kies voor een flexibele oplossing waarbij je op een eenvoudige en snelle manier alle bestellingen registreert en beheert. In een paar simpele klikken neem je een bestelling op en heb je alle gegevens die je nodig hebt in een oogwenk.

 • Foutmarge bijna herleid tot 0
 • Reduceert de wachtrij in je winkel
 • Duidelijk overzicht van alle bestellingen
Mobiel bestellen

Een extra bestelmogelijkheid met je eigen mobiele app

Een gepersonaliseerde smartphone app is een efficiënte aanvulling op je digitale aanwezigheid die het zowel voor jou als je klanten nog makkelijker maakt. Jouw persoonlijke app in de App Store of Google Play store.

 • Een moderne winkel, 24/7 bereikbaar
 • Nóg grotere klantentevredenheid
 • Up-to-date overzicht van alle bestellingen
Besteloplossing op maat van jouw zaak

Klaar om met je zaak digitaal te gaan?

Wil jij volop profiteren van je online aanwezigheid en je klanten makkelijk en snel laten bestellen? Kies voor onze kant-en-klare besteloplossing. Wij regelen alles voor je zodat jij volop kan inzetten op waar je het best in bent!