Waarom besteloplossing?

Alle troeven van jouw eigen
webshop, tabletsysteem of
persoonlijke mobiele app op een rij.

  • Gebruiksvriendelijk: Zowel voor de klant als voor jou een makkelijk en eenvoudig systeem dat een geweldige gebruikerservaring oplevert.
  • Flexibel: Verschillende vestigingen of afhaalpunten, leveringen, personalisatie van producten,... Besteloplossing wordt op maat van jouw behoeften geconfigureerd.
  • EfficiĆ«nt: Automatisatie en centralisatie van al je bestellingen waardoor je ze makkelijk kan beheren. Wederkerende bestellingen wordt kinderspel!
  • All-in-one: Kies voor een volledige en meest complete digitale transformatie en bereik meer klanten die voortaan nóg makkelijker bij jou een bestelling kunnen plaatsen.
  • Service: Wij luisteren naar je wensen en behoeften en zetten deze om naar een besteloplossing op maat van jouw bakkerij/patisserie.
  • Transparantie: Van de set-up tot een eventuele service-update of aanpassing. Wij handelen steeds in alle openheid en houden je telkens op de hoogte.

Online bestellen

Laat jouw klant kennismaken met je online bakkerij en laat hem kiezen uit je volledig assortiment. Jij bepaalt de look & feel van je webshop: van een standaard templatemodel tot een website op maat, met besteloplossing.be naadloos geïntegreerd.

Ontdek alle mogelijkheden

Registratie via tablet

Optimaliseer je bestellingen door te kiezen voor het handig registratiesysteem van besteloplossing.be. Je scrolt eenvoudig door al je producten en met één klik vervolledig je je bestelling. Tijdswinst én een efficiëntere gebruikservaring.

Ontdek alle mogelijkheden

Ook voor jou?

Altijd en overal bereikbaar voor je klanten dankzij een besteloplossing op maat. Heb je geen bakkerij, maar denk je dat Besteloplossing ook voor jouw zaak een meerwaarde kan betekenen?
Contacteer ons en wij denken graag met je mee.

Ontdek alle mogelijkheden
Besteloplossing op maat van jouw zaak

Klaar om met je zaak digitaal te gaan?

Wil jij volop profiteren van je online aanwezigheid en je klanten makkelijk en snel laten bestellen? Kies voor onze kant-en-klare Besteloplossing. Wij regelen alles voor je zodat jij volop kan inzetten op waar je het best in bent!